середа, 14 серпня 2013 р.

Дитяча бібліотека у Донецьку проводить уроки етикету


У літні місяці сектор організації дозвілля для дітей Обласної бібліотеки для дітей ім. С.М. Кірова проводить заходи, присвячені етикету та ввічливості.
У співпраці з Київським дворянським зібранням при підтримці Музею російської маєткової культури «Маєток князів Голіциних» (м. Москва) успішно розпочатий цикл «Уроків етикету з гувернанткою ХІХ століття», який неодмінно буде продовжений з початком навчального року. 

А під час канікул донеччани і гості міста змогли перевірити своє знання правил поведінки у суспільстві завдяки циклу інтерактивних заходів «У світі ввічливих манер», проведених у найбільш популярних місцях прогулянок містян – на бульварі Пушкіна, Поляні казок, дитячому майданчику «Viсtoria Land», у парку ім. Щербакова. 

Дітям та їх батькам пропонувалися нескладні запитання на знання етикету, а за правильні відповіді вони отримували подарунки від Обласної бібліотеки для дітей ім. С.М. Кірова – розмальовки та інформаційні буклети про книги та журнали, присвячені даній тематиці. А особливу увагу до заходу пригорнули костюми у стилі ХІХ століття!

Джерело
Більше фото тут.